Hva koster våre glass- og låstjenester

Ett spørsmål vi ofte får fra kundene er:

Det enkle svaret er at prisen varierer avhengig av hva du trenger. For å være mer konkret, innenfor glass vil ting som glasstykkelse, type og størrelse på glasset gi ulik pris.

For låser er det faste priser på kjøp, mens for åpning av låser eller safer vil det komme an på hva slags lås du trenger hjelp med, hvor tidkrevende jobben er og hvor tjenesten skal utføres (reisetid), påvirker også prisen.

For å kunne estimere den faktiske kostnaden, må vi ha alle opplysninger om jobben.

Når du betaler for et håndverk fra et seriøst firma med utdannede og erfarne håndverkere, betaler du ikke bare for direkte materialer, reise/arbeidstid og drovstoff, men også din andel for at firmaet skal drive bærekraftig og etter norske lover og regler.

Avhengig av hva jobben inneholder er det også priset inn:

  1. Avfallshåndtering
  2. Betaling av skatter og avgifter
  3. Sikkerhet (forsikring, sikkerhetsutstyr)
  4. Verktøypark
  5. Støttetjenester (kranbil, lift, software, etc) om nødvendig

I tillegg til disse direkte kostnadene får du også ved en sertifisert håndverker:

  • Etterlevelse av bransje- og norske standarder
  • Kvalitet og garanti
  • Profesjonalitet, nøyaktighet og ansvarlighet
  • Kunnskap, erfaring og kontinuerlig opplæring
  • Tilgjengelige for utrykning om nødvendig

Så verdien av produktet, materialene som trengs, arbeidstiden, forberedelser, avfallshåndtering og servicebilens kostnader, er alle inkludert på alle våre tilbud og fakturaer. Dette gjelder for de fleste yrker, og vårt mål er åpenhet om hva som påvirker prisene i ulike situasjoner.

Om du har noen andre spørsmål angående være glass og låstjenester eller om du ønsker at vi kommer for å hjelpe deg finne ut hvordan din idè kan vekkes til livet, ikke nøl med å ta kontakt. Du kan nå oss på: 96500647Per, om det gjelder glass, 90028622Atle, om det gjelder lås, gjennom kontaktskjema på hjemmesiden eller skriv en mail til post@vfgl.no.

Har du noen spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg.
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg i dag.