Personvernpolicy

Innledning

Velkommen til Vestfold Glass og Lås AS. Vi er forpliktet til å beskytte ditt personvern. Denne personvernpolicyen forklarer hvordan vi samler inn, bruker og oppbevarer informasjonen din når du besøker vår nettside og bruker våre tjenester. Les denne personvernpolicyen nøye. Hvis du ikke er enig i vilkårene i denne personvernpolicyen, vennligst ikke bruk nettstedet.

Informasjonen vi samler inn

Når du sender inn, eller gir oss, bilder av nøkler eller koder til oss vil vi uten unntak aldri lagre de opplysningene på maskiner eller data som er koblet til internett. Vi har absolutt taushetsplikt om slike opplysninger. Både via uttømmende Politiattest, Sikkerhetsklareringer og Taushetserklæringer

Vi kan samle inn informasjon om deg på forskjellige måter. Informasjonen vi kan samle inn på nettstedet inkluderer:

Personopplysninger

Personlig identifiserbar informasjon, som ditt navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer, samt demografisk informasjon, som din alder, kjønn, hjemby og interesser, som du frivillig gir oss når du registrerer deg på nettstedet vårt eller vår mobilapplikasjon, eller når du velger å delta i ulike aktiviteter knyttet til nettstedet og vår mobilapplikasjon, som nettprat og meldingsfora.

Derivatdata

Informasjon våre servere automatisk samler inn når du får tilgang til nettstedet, som din IP-adresse, nettlesertype, operativsystem, tilgangstider og sidene du har sett på før og etter tilgang til nettstedet.

Økonomiske data

Økonomisk informasjon, som data knyttet til din betalingsmetode (f.eks. gyldig kredittkortnummer, kortmerke, utløpsdato) som vi kan samle inn når du kjøper, bestiller, returnerer, bytter eller ber om informasjon om våre tjenester fra nettstedet eller vår mobilapplikasjon.

Bruk av din informasjon

Å ha nøyaktig informasjon om deg tillater oss å gi deg en jevn, effektiv og tilpasset opplevelse. Spesifikt kan vi bruke informasjon samlet om deg via nettstedet til å:

  • Opprette og administrere kontoen din.
  • Behandle dine transaksjoner og sende deg relatert informasjon, inkludert kjøpsbekreftelser og fakturaer.
  • Forbedre kundeservice og støttebehov.
  • Tilpasse din opplevelse og la oss levere den typen innhold og produkttilbud du er mest interessert i.
  • Sende periodiske e-poster angående din bestilling eller andre produkter og tjenester.
  • Følge opp etter korrespondanse (live chat, e-post eller telefonhenvendelser).

Deling av din informasjon

Vi kan dele informasjon vi har samlet om deg i visse situasjoner.

Ved lov eller for å beskytte rettigheter: Hvis vi mener utlevering av informasjon om deg er nødvendig for å svare på en juridisk prosess, for å undersøke eller avhjelpe potensielle brudd på våre retningslinjer, eller for å beskytte rettighetene, eiendommen og sikkerheten til andre, kan vi dele din informasjon som tillatt eller påkrevd av gjeldende lov, regel eller forskrift.

Tredjeparts tjenesteleverandører

Vi kan dele din informasjon med tredjepart som utfører tjenester for oss eller på våre vegne, inkludert betaling behandling, dataanalyse, e-postlevering, hosting tjenester, kundeservice og markedsføringsbistand.

Forretningsoverføringer

Vi kan dele eller overføre din informasjon i forbindelse med, eller under forhandlinger om, enhver fusjon, salg av selskapets eiendeler, finansiering eller oppkjøp av hele eller deler av vår virksomhet til et annet selskap.

Sikkerhet for din informasjon

Vi bruker administrative, tekniske og fysiske sikkerhetstiltak for å hjelpe til med å beskytte din personlige informasjon. Selv om vi har tatt rimelige skritt for å sikre den personlige informasjonen du gir oss, vær oppmerksom på at til tross for våre anstrengelser, er ingen sikkerhetstiltak perfekte eller ugjennomtrengelige, og ingen metode for dataoverføring kan garanteres mot enhver avlytting eller annen type misbruk.

Ditt samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du til vår personvernpolicy.

Endringer i vår personvernpolicy

Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen for å reflektere for eksempel endringer i våre praksiser eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernpolicyen, vennligst kontakt oss.