GLASSPROSJEKTER

Speil

Speil kan brukes til baderom, garderobe, gang samt andre i steder i hjemmet som et interiørobjekt. Her har vi brukt ett 6 mm sotet speil som backsplash på kjøkkenet for å beskytte veggen.

Det sotede speilet gir ett roligere gjenskinn enn vanlig speil og er i dette tilfellet perfekt for å gi mer dybde i rommet ved å elegant la kjøkkenet og stuen fortsette i speilet på en lun måte.

“Fornøyd med jobben som ble gjort. Det ble seende ut akkurat som jeg håpet på, nøyaktig mål og montering til en god pris.”
Marianne H.

Glass over kjøkkenbenken

Backsplash, i dette eksempelet av glass, er noe som mer og mer brukes som et designelement i flere hjem. Glasset kan males på baksiden i enhver farge eller utførelse du måtte ønske, enten du vil ha noe til å bryte opp med nåværende farger eller om man vil binde fargen sammen med andre designelementer i rommet.

Backsplash av glass er enkelt å vedlikeholde samt, trenger ikke mye forarbeid på veggen da alt vil bli skjult bak samt det vil gi kjøkkenet ditt en moderne og shiny finish.

“Rask respons på forespørsel og gjorde en god jobb. Anbefales!”
Espen F.V.
Kjøkkenbenk prosjekt

Dusjløsning

Her har vi montert spesialtilpasset fastfelt med tilhørende dør hos kunde. Vi har brukt 8 mm herdet diamantglass med polerte kanter og fingerhull, samt hengsler og skinner i sort matt utførelse.

Hengsler og skinner kan leveres i sort, sort matt, gull, naturelaksert, messing og Chrome. Det er endeløse muligheter for å få dusjløsningen til matche eller skille seg ut fra resten av baderommet som midtpunktet.

“Jobben utført til en god pris med ett meget godt resultat.”
Thomas G.
Dusjprosjekt

Har du noen spørsmål?

Vi vil gjerne høre fra deg.
Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg i dag.